Over ons

Havétex Genemuiden is niet alleen een partner die hoogwaardige automatten levert maar ook een betrouwbare partner die flexibel is en waarmee duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden.

Daarmee kunt verzekerd zijn van goede service, snelle uitvoering van uw opdrachten en een kwalitatief goed product. Wij staan altijd open voor uw wensen en willen samen met u werken aan een hechte relatie.

Havétex Genemuiden heeft een basis van vele jaren ervaring en kan middels een modern productieproces uw automatten in alle modellen leveren.

Wij leveren pasvorm en semi pasvorm automatten voor alle modellen. Uitgevoerd in luxe velours grijs of zwart tapijt. Omzoomd met een strakke afwerking in elke gewenste kleur.

De automatten worden uiteindelijk voorzien van een veilig bevestigingssysteem waarmee verschuiven van de mat wordt tegengegaan.

U wilt uw automatten een eigen gezicht geven? Havétex kan uw matten voorzien van een duidelijk logo of beeldmerk in diverse kleuren en in elk formaat. Laat u informeren over de diverse mogelijkheden.